31. 8. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americká herečka Alison Brie sa predstaví v pripravovanom seriáli G.L.O.W.. Tridsaťtriročná rodáčka z Hollywoodu stvárni neúspešnú herečku Ruth, ktorá nájde zmysel života vďaka ženskej wrestlingovej show. Príbeh sa bude odohrávať v Los Angeles. Pod novinku, ktorá ponúkne desať epizód, sa podpísali tvorkyne Liz Flahive a Carly Mensch. Výkonnými producentkami sú Jenji Kohan a Tara Herrmann.
Alison Brie je známa najmä ako Trudy Campbell, ktorú stvárňovala v seriáli Mad Men (2007 - 2015), alebo Annie Edison z komediálnej série Späť do školy (2009 - 2015). Diváci a diváčky ju môžu poznať aj z filmov Vreskot 4 (2011), Zásnuby na dobu neurčitú (2012), Vo štvorici v Mexiku (2014), Milenci tých druhých (2015) alebo Ako byť single (2016). Svoj hlas prepožičala jednej z postavičiek vo filme Lego príbeh.

Tvorcovia amerického seriálu Roztomilé mrchy (2010) potvrdili jeho koniec po pripravovanej siedmej sezóne. V pondelok to prostredníctvom živého vysielania na sociálnej sieti Facebook oznámili zástupcovia televízie Freeform spolu s výkonnou producentkou Marlene King a predstaviteľkami hlavných hrdiniek Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell a Sashou Pieterse. Posledná séria bude mať desať epizód vrátane dvojhodinového finále. Prvé diely by mala Freeform odvysielať v apríli 2017.
V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka, ktorú však našli mŕtvu. Okrem spomínaných herečiek sa v sérii predstavili napríklad aj Ian Harding, Holly Marie Combs, Laura Leighton, Keegan Allen, Tyler Blackburn, Julian Morris a mnohí ďalší.

Americký seriál Grimm (2011) skončí po šiestej sezóne. V pondelok to potvrdili zástupcovia televízie NBC. Posledná séria mysteriózneho fantasy bude mať trinásť epizód, pričom prvá sa na americké televízne obrazovky dostane 6. januára.
Grimm sleduje detektíva Nicka Burkhardta, v podaní Davida Giuntoliho, z portlandskej polície, ktorý sa dozvie, že je Grimm - strážca, ktorý má udržať harmóniu medzi ľudstvom a tajomnými mytologickými stvoreniami. V seriáli si tiež zahrali Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Bitsie Tulloch či Claire Coffee.

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.