28. 9. 2016

JOJ NEWS

JOJ NEWS
Prvé zábery z nakrúcania seriálu Za sklom 1

Televízia JOJ v stredu večer odštartuje seriál Za Sklom režiséra Petra Bebjaka. V hlavných úlohách sa v novinke predstavia Ján Koleník a Tomáš Maštalír. Okrem nich sa diváci môžu tešiť i na Kamilu Magálovú, Milana Ondríka, Jiřího Bartošku, Juraja Loja, Rebeku Polákovú a ďalších.
Novinka rozpovie príbeh dvoch policajtov, Maxa a Nora, ktorí sľúbia vdove po brutálne zavraždenom kolegovi, že nájdu a usvedčia jeho vrahov. Hlavná dejová línia postupne povedie k odhaľovaniu pozadia organizovaného zločinu, siahajúceho od drog cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. Vyšetrovanie, na ktorého začiatku je dôvera, postaví napokon dvoch kolegov na opačné strany zákona. „Pravdu nahradí strach, zákon vystrieda sila a spravodlivosť je kúpená. Nie je jasné, kto stojí na strane zákona a kto nakoniec zradí. Chobotnica má príliš veľa chápadiel a mozaika sa bude skladať pomaly a postupne,“ približuje TV JOJ v anotácii k seriálu.
Nový formát plánuje televízia vysielať každú stredu o 20:35.

©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.