16. 9. 2016

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Americká herečka Alexis Bledel, ktorá stvárňovala Rory v televíznom seriáli Ženy z rodu Gilmorovcov (2000 - 2007), prezradila, že v nových častiach sa diváčky a diváci dozvedia, ako vyvrcholili jej ľúbostné vzťahy. Uviedla to v rozhovore pre magazín US Weekly. V seriáli Rory randila s Deanom Foresterom, ktorého stvárnil Jared Padalecki, zlým chlapcom Jessom Marianom, ktorého si zahral Milo Ventimiglia, či univerzitným študentom Loganom Huntzbergerom, ktorého stvárnil Matt Czuchry. „Čo sa týka týchto troch vzťahov, myslím si, že všetci fanúšikovia sa dočkajú uspokojivého vyústenia príbehu. Každý vzťah je však celkom iný. Povedala by som, že každý z nich sa skončí inak," prezradila 34-ročná herečka pre US Weekly.
Bledel sa vyjadrila, že v nových epizódach sa rozvinie tiež Roryina kariéra reportérky a jej hrdinka bude veľa cestovať. „Tvrdo na sebe pracovala a stále pracuje. Stala sa novinárkou v čase, keď sa novinám prestávalo dariť. Je to približne osem rokov, čo žila túlavým spôsobom života, dychtila po každej veci, o ktorej chcela napísať," dodala rodáčka z Texasu.
V úlohe matky Rory - Lorelai Gilmore - sa opäť predstaví 49-ročná Lauren Graham. Tá sa vyjadrila, že Lorelai sa bude vyrovnávať so smrťou otca Richarda, ktorého stvárnil už zosnulý herec Edward Herrmann (1943 - 2014). „Nepovedala by som, že Lorelai sa veľmi zmenila a na tom sme postavili príbeh. Jej postava sa totiž veľmi nevyvinula, ale práve strata otca ju posunie ďalej," prezradila Graham pre US Weekly. „Charakter postavy, ktorý som tak zbožňovala, však ostáva ten istý," dodala herečka, ktorú za túto úlohu v roku 2002 nominovali na Zlatý Glóbus.
Seriál o slobodnej matke Lorelai a jej dcére Rory sa odohráva vo fiktívnom americkom mestečku Stars Hollow. Pokračovanie nesie podtitul A Year in the Life a bude mať premiéru 25. novembra. Každá zo štyroch 90-minútových častí sa bude odohrávať v inom ročnom období. Nové epizódy pre Netflix nakrútili Amy Sherman-Palladino s manželom Danielom Palladinom.



Spoločnosť Amazon zverejnila prvý trailer seriálu režiséra, scenáristu a herca Woodyho Allena s názvom Crisis in Six Scenes. Takmer dvojminútová ukážka predstavuje rodinu žijúcu na americkom predmestí v búrlivých 60. rokoch minulého storočia, ktorej členovia sa s ich blízkymi snažia vysporiadať so zmenami vo vtedajšej spoločnosti. Novinka bude mať šesť polhodinových epizód a jej premiéra je naplánovaná na 30. septembra.
Pre 80-ročného Allena je Crisis in Six Scenes prvým seriálovým projektom, pričom k nemu napísal scenár, postaral sa o jeho réžiu a stvárňuje v ňom spisovateľa Sidneyho Muntzingera. Okrem neho si v seriáli zahrali aj Miley Cyrus, Elaine May, Rachel Brosnahan, John Magaro či Michael Rapaport.
Komik, filmár, herec a spisovateľ Woody Allen, vlastným menom Allan Stewart Konigsberg, začínal vystúpeniami v nočných kluboch v Greenwich Village a účinkovaním v televízii. Na konte má 24 nominácií na Oscara, z ktorých štyri premenil na sošky - za réžiu a pôvodný scenár filmu Annie Hall (1977) a za pôvodné scenáre snímok Hana a jej sestry (1986) a Polnoc v Paríži (2011). Známe sú aj jeho filmy Manhattan (1979), Purpurová ruža z Káhiry (1985), Zločiny a poklesky (1989), Manželia a manželky (1992), Tajomná vražda na Manhattane (1993), Výstrely na Broadwayi (1994), Mocná Afrodité (1995), Všetci hovoria: Milujem ťa (1996), Pozor na Harryho! (1997), Celebrity (1998), Darebáčkovia (2000), Prekliatie žltozeleného škorpióna (2001), Melinda a Melinda (2004), Match Point - Hra osudu (2005), Vicky Cristina Barcelona (2008), Užívaj si, ako sa len dá! (2009), Poznáš muža svojich snov (2010), Do Ríma s láskou (2012), Jasmínine slzy (2013), Kúzlo mesačného svitu (2014) či Iracionálny muž (2015).


©2016, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.