1. 9. 2016

Strana SMER-SD dôrazne protestuje proti opakovanému porušovaniu zákonov

Strana SMER-SD dôrazne protestuje
 proti opakovanému porušovaniu zákonov

Strana SMER - sociálna demokracia dôrazne protestuje proti opakovanému porušovaniu zákonov, ku ktorému sa uchyľuje opozícia s cieľom poškodiť vládnu koalíciu a jej členov. Po bezprecedentnom porušení bankového tajomstva, kedy asistent poslanca NR SR za SaS neoprávnene vnikol na bankový účet podpredsedu vlády a ministra vnútra SR R. Kaliňáka, dochádza k ďalšiemu flagrantnému porušovaniu zákonov v súvislosti s pokusom opozície rozširovať politický materiál, zjavne poškodzujúci R. Kaliňáka.
SMER – SD považuje za správne, že bolo podané trestné oznámenie za porušovanie autorského práva, pretože politická strana OĽaNO pri výrobe tohto politického paškvilu plného klamstiev a ohováraní bez dôkazov, neoprávnene použila fotografiu R. Kaliňáka, ktorá je pod ochranou autorského práva.
SMER – SD principiálne odmieta používať v politickom súboji metódy, ktoré sú v podstate páchaním trestnej činnosti a vyslovuje presvedčenie, že orgány činné v trestnom konaní tento odsúdeniahodný počin OĽaNO dôsledne prešetria.

Tlačový odbor strany SMER - sociálna demokracia