15. 2. 2017

Elle Style Awards

Elle Style Awards

V Londýne v pondelok po dvadsiaty raz rozdali Elle Style Awards, ktoré vyhlasuje magazín Elle. Ženou roka sa stala britská herečka Emma Watson, ktorej udelili cenu ako prejav uznania za jej hereckú kariéru a osvetovú činnosť na podporu rodovej rovnosti. Americká speváčka Debbie Harry z kapely Blondie zvíťazila v kategórii Štýlová ikona. Hercom roka sa stal Riz Ahmed, trofej pre Ženský herecký objav si odniesla Sasha Lane. V kategórii Album roka dostal cenu projekt Christine and the Queens.
Ocenenie Britská značka roka si odniesol Christopher Bailey z módneho domu Burberry, v kategórii Nová značka roka zvíťazila Kym Ellery a módny návrhár Erdem dostal trofej v kategórii Britský návrhár. Modelkou roka sa stala Damaris Goddrie. H&M Concious Award si na konto pripísala Orsola De Castro. Slávnostné udeľovanie cien sa konalo v nočnom klube No. 41. Večerom sprevádzal televízny a rozhlasový moderátor Nick Grimshaw.


Prehľad Elle Style Awards 2017:

Žena roka - Emma Watson
Britská značka roka - Christopher Bailey, Burberry
Štýlová ikona - Debbie Harry
Ženský herecký objav - Sasha Lane
Album roka - Christine and the Queens
Nová značka roka - Kym Ellery
Britský návrhár - Erdem
H&M Conscious Award - Orsola De Castro
Herec roka - Riz Ahmed
Modelka roka - Damaris Goddrie

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.