6. 2. 2017

MARKÍZA NEWS

MARKÍZA NEWS
 

Televízia Markíza odštartuje v pondelok večer nový komediálny westernový seriál Divoký Zapadákov. Dej novinky sa odohráva v malom mestečku plnom zaujímavých postavičiek. V úlohe vychýrenej krásky Džejn sa v seriáli predstaví Dominika Kavaschová, miestneho gangstra Jacka si zahrá Tomáš Maštalír a beznádejne zamilovaného, kladného hrdinu Adam Jančina. Jozef Vajda a Roman Pomajbo sa v novinke objavia tiež - jeden z hercov stvárni šamana a druhý ženu, majiteľku tamojšieho pohostinstva.
Okrem nich sa v Divokom Zapadákove predstavia aj Michal Kubovčík, Lukáš Dóza, Peter Kadlečík, Daniel Fischer, Barbora Andrešičová, Gregor Hološka či Tomáš Mischura. Diváci a diváčky sa môžu tešiť na originálne dobové kostýmy, zvieratá, pušky, pištole i skutočný westernový salón.
Seriál, na ktorom pracoval producentský tím pod vedením Dana Dangla, nakrúcali v autentickom westernovom mestečku v Boskoviciach pri Brne. O réžiu sa postarala Zuzana Marianková, scenár vzišiel z pera Lukáša Obermajera. Tvorcovia napriek blížiacemu sa štartu seriálu stále pracujú na nových epizódach.
Televízia Markíza zaradí Divoký Zapadákov do vysielania každý pondelok o 20:30. Diváci a diváčky si zároveň budú môcť novinku pozrieť i v repríze vždy v nedeľu o 17:50. Jeden diel potrvá 50 minút
.


©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.