1. 2. 2017

MEDIA NEWS

MEDIA NEWS

Dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona Paris, si zahrá v dramatickom seriáli Star (2016). V pondelok to oznámili zástupcovia televízie Fox, ktorá hudobnú novinku vysiela. Pre 18-ročnú Jackson bude účinkovanie v projekte jej hereckým debutom.
Paris Jackson, ktorá je druhým z troch spevákových detí, stvárni Rachel Wells, štýlovú, ale zastrašujúcu špecialistku na sociálne siete. Tá bude dohliadať na propagačné fotografovanie dievčenskej skupiny titulnej hrdinky Star (Jude Demorest) a úmyselne ich vyprovokuje, aby prekročili hranice ich komfortnej zóny. V projekte hrajú aj Ryan Destiny, Brittany O'Grady, Queen Latifah, Benjamin Bratt, Amiyah Scott či Quincy Brown.
Od smrti svojho otca v roku 2009 sa Paris Jackson viackrát objavila v televíznych reláciách venovaných jeho osobe, ako napríklad v roku 2012 v relácii Oprah's Next Chapter či o rok neskôr v talkshow Ellen DeGeneres. Ako hostka sa vlani objavila aj v projekte iluzionistu Crissa Angela s názvom Criss Angel Trick'd Up. Venuje sa aj modelingu.

Americká herečka Teri Hatcher sa predstaví v aktuálnej druhej sezóne seriálu Supergirl (2015). Tvorcovia projektu zatiaľ neprezradili, akú úlohu si 52-ročná rodáčka z Kalifornie zahrá, uviedli však, že pôjde o tajomnú, zápornú postavu.
Hatcher pritom v minulosti účinkovala aj v seriáli Superman (1993 - 1997), kde stvárnila Lois Lane. "Nechcem uraziť žiadnu z úžasných herečiek, ktoré sa predstavili v tejto úlohe, ale Teri Hatcher je moja najobľúbenejšia predstaviteľka Lois Lane. To, že sa teraz vracia do sveta superhrdinov v úplne inej úlohe, je pre nás aj fanúšikov neuveriteľným darčekom," uviedol Andrew Kreisberg, ktorý je jedným z výkonných producentov Supergirl. Druhú sezónu seriálu začali v USA vysielať 10. októbra, pričom začiatkom minulého mesiaca ohlásili, že vznikne aj tretia séria.
Teri Lynn Hatcher je okrem spomínaného Supermana známa aj ako Susan Mayer zo seriálu Zúfalé manželky (2004 - 2012), ktorý jej v roku 2005 vyniesol Zlatý glóbus. Zahrala si napríklad tiež vo filmoch ako Tango a Cash (1989), Drsný a drsnejší (1996), Zajtrajšok nikdy nezomiera (1997) a prepožičala hlas do animáku Koralína a svet za tajnými dverami (2009). Od minulého roku účinkuje v seriáli The Odd Couple (2015).



©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.