13. 2. 2017

TA3 News

TA3 News

Relácia V politike, ktorú TA3 vysielala dňa 12. 2. 2017, bola s podielom na trhu až 28,3 % v cieľovej skupine A status s VŠ (top manažéri) - jednotkou na trhu.
V premiére si reláciu pozrelo 363 tis. divákov (reach 363 tis., shr 12,7 %) a spolu s reprízou dosiahla relácia V politike včera kumulatívny reach 571 tis. divákov. Nedeľňajšia relácia sa stala zároveň nasledovanejším programom televízie TA3 za ostatný rok (s výnimkou parlamentných volieb).
Hosťami relácie V politike, ktorú od 11.00 h moderoval Norbert Dolinský, boli: Robert Fico (SMER-SD), predseda vlády, Andrej Hrnčiar (MOST-HÍD), podpredseda NR SR, Jana Kiššová (SAS), poslankyňa NR SR, Ľubomír Jahnátek (SMER-SD), poslanec NR SR a Igor Matovič (OĽANO-NOVA), poslanec NR SR.
Témy relácie, o ktorých moderátor Noro Dolinský diskutoval so svojimi hosťami, boli: Kauza cien energií, nezávislosť ÚRSO, vzťahy vo vládnej koalícii, avizovaná mimoriadna schôdza NR SR k odvolávaniu predsedu vlády a boj s extrémizmom.
Obsah relácie zaujal nielen širokú divácku verejnosť, ale aj mnohé slovenské médiá. Podľa agentúry Slovakia online boli vyjadrenia z relácie V politike citované v 57 rôznych mediálnych príspevkoch.
*Poznámka: Uvedené čísla pochádzajú z elektronického merania televízií formou peoplemetrov (zdroj: PMT/TNS Sk).