12. 3. 2017

Nickelodeon Kids' Choice Awards

Nickelodeon Kids' Choice Awards

V Los Angeles sa v sobotu uskutočnil 30. ročník odovzdávania Nickelodeon Kids' Choice Awards. Za najobľúbenejší film vyhlásili snímku Krotitelia duchov (2016), pričom akčná komédia vyniesla ceny aj hercovi Chrisovi Hemsworthovi a jeho kolegyni Melisse McCarthy. Najobľúbenejšou detskou show je Henry Nebezpečný (2014), medzi rodinnými seriálmi zvíťazil Fuller House (2016), program Amerika má talent označili za obľúbenú reality show a SpongeBob v šortkách (1999) nemal premožiteľa medzi animovanými seriálmi. Jace Norman si pripísal na konto trofej pre obľúbeného televízneho herca, a to za účinkovanie v spomínanom seriáli Henry Nebezpečný. V rovnakej ženskej kategórii uspela Zendaya vďaka projektu Tajný život K.C. (2015).
Hľadá sa Dory (2016) vyhlásili za najlepší animovaný film, cenu pritom získala aj Ellen DeGeneres, ktorá prepožičala hlas Dory. Kevin Hart dostal vďaka snímke Tajný život maznáčikov (2016) dve ceny ( Obľúbený zloduch a Most Wanted Pet) a tretiu si pripísal na konto spolu s Dwayneom Johnsonom za komédiu Centrálna inteligencia, v ktorej podľa hlasovania vytvorili Najlepších priateľov. Chris Evans dostal vďaka práci na filme Captain America: Občianska vojna (2016) trofej v kategórii Favorite Butt-Kicker.
Medzi hudobnými skupinami uspela formácia Fifth Harmony, ktorú ocenili aj za skladbu Work From Home (feat. Ty Dolla Sign). V hudobných kategóriách triumfovali aj spevák Shawn Mendes, speváčka Selena Gomez alebo duo Twenty One Pilots, ktoré vyhlásili za najobľúbenejšieho nováčika. Calvina Harrisa označili za najlepšieho dídžeja. Zay Hilfigerrr & Zayion McCall dostali cenu za videoklip k piesni Juju on That Beat. Najlepší soundtrack má snímka Jednotka samovrahov (2016). Skupinu Little Mix označili za celosvetovú hudobnú hviezdu. Moderátorom slávnosti, počas ktorej sa predstavili Little Mix, Machine Gun Kelly alebo Camila Cabello, bol John Cena.

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.