13. 4. 2017

Veselá Veľká noc s JOJkou

Veselá Veľká noc s JOJkou

V piatok na pravé poludnie JOJka divákov vtiahne do ríše Fantázie malý Bastien v stále obľúbenom Nekonečnom príbehu. Rozprávok nikdy nie je dosť, preto päť minút po pol piatej si môžu malí aj veľkí pozrieť tretiu časť animovaného filmu Doba ľadová, kde tentokrát zažijeme dobrodružstvo v ohromnom podzemnom svete dinosaurov. Chýbať nebudú ani známe postavičky veveričiak Skrat, mamuty Manny a Ellie, leňochod SId a šabľozubý tiger Diego. Piatkový sviatočný večer bude patriť premiére amerického romantického filmu Na vine sú hviezdy. Vďaka láske spoznáme, že aj krátky život môže byť bohatý, aj za niekoľko mesiacov sa dá prežiť malá večnosť a niektoré nekonečná sú väčšie než iné.
Aj sobota večer ponúkne premiéru americkej animovanej rodinnej dobrodružnej komédie Veľká šestka. Táto rodinná komédia odhalí bláznivé hrdinstvá milého nafukovacieho robota Baymaxa a geniálneho tínedžera Hira Hamadu, ktorí spolu s priateľmi bojujú špičkovými technológiami proti sprisahancom, čo ohrozujú svet.
V nedeľu si nenechajte ujsť pokračovanie historického seriálu s detektívnou zápletkou 1890. Detektív Marton nechá zvolať všetkých obyvateľov kaštieľa rozhodnutý odhaliť vraha. Či sa mu to naozaj podarí, ukáže siedma epizóda tohto výnimočného seriálu. Hneď po ňom nasleduje premiéra filmu Zachráňte pána Banksa, ktorý ukáže cestu Disneyho k získaniu knižnej predlohy na film o obľúbenej opatrovateľke Mary Poppins.
Kto by nepoznal Snehulienku? Po šibačke, na veľkonočný pondelok, vás pozývame pozrieť si o 15:15 film Snehulienka a sedem trpaslíkov z roku 1937. Tento prvý celovečerný animovaný príbeh v histórii kinematografie založil celosvetovú slávu Walta Disneyho a získal jedného veľkého a sedem malých Oscarov. Z pondelkovej večernej ponuky vyberáme primetimovú premiéru Falošní poliši, ktorí si po maškarnom večierku akosi nevyzliekli kostýmy a zistili, že sa im to náramne oplatí!
Počas celých sviatkov vám bude najsledovanejšie spravodajstvo na trhu KRIMI, NOVINY TV JOJ, Šport a Najlepšie počasie prinášať aktuálne informácie.
PLUSka ponúkne vo štvrtkovom prime time film Syn Boží, veľkolepé prerozprávanie Nového zákona, ktoré sleduje putovanie Božieho syna Ježiša Krista a jeho učeníkov, od panenského počatia panny Márie, Ježišových prvých zázrakov, až po Spasiteľovo ukrižovanie, zmŕtvychvstanie a založenie kresťanskej cirkvi Pavlom z Tarsu.
Televízia WAU prinesie počas Veľkej noci seriálovým fajnšmekrom špeciálny seriálový maratón, v rámci ktorého odvysiela prvú sériu seriálu Tyrant (Tyran) od producentov oceňovaného seriálu Homeland. Diváci si maratón môžu pozrieť od 13. do 17. apríla každý večer o 20:30 vždy dve časti za sebou. Barry Al-Fayeed, ktorý už dvadsať rokov žije a vykonáva lekársku prax v Kalifornii, sa pri príležitosti svadby svojho synovca vracia s celou rodinou do rodnej krajiny na Blízkom východe, odkiaľ v 16-tich rokoch utiekol pred svojím tyranským otcom. V dôsledku ďalších udalostí v domovine sa však jeho návrat do Spojených štátov odkladá... Pediater Bassam „Berry“ Al-Fayeed už dvadsať rokov žije v Kalifornii, kde vykonáva svoju lekársku prax a so svojou manželkou vychováva dve deti. Ako syn diktátora v krajine na Blízkom východe túžil utiecť z vojnou zničenej krajiny a začať v Amerike nový život, čo sa mu ako 16-ročnému tímedžerovi aj podarilo. Teraz však jeho brat Jamal žení svojho syna a Berry na svadbe nesmie chýbať. Preto sa vracia spolu s celou svojou americkou rodinou na Blízky východ, odkiaľ kedysi ušiel od svojho tyranského otca. Jeho návrat domov však vyvolá dramatický sled udalostí, ktoré ho vtiahnu späť do politického života krajiny a prostredia, ktorému tak veľmi chcel uniknúť.

©2017, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.