6. 1. 2018

Zomrel Jon Paul Steuer

Zomrel Jon Paul Steuer
Vo veku 33 rokov zomrel Jon Paul Steuer, ktorý si ako dieťa zahral v kultovom seriáli Star Trek: Nová generácia (1987 - 1994). Steuer, ktorý neskôr pôsobil ako hudobník a reštauratér pod menom Jonny P Jewels, skonal podľa miestnych médií 1. januára. Príčina jeho smrti zatiaľ nie je známa.Steuer bol v roku 1990 prvým hercom, ktorý stvárnil Worfovho syna Alexandra Rozhenka. Rolu údajne dostal vďaka tomu, že ako jediné dieťa dokázal tri hodiny pokojne sedieť, kým z neho maskéri spravili Klingona. Predstavil sa však len v jednej epizóde.
V rokoch 1993 - 1996 účinkoval v sitkome Grace v jednom kole (1993 - 1998) a v roku 1994 si zahral v rodinnej komédii Malí obri. Neskôr vlastnil reštauráciu v Portlande a pôsobil v hudobnej skupine P.R.O.B.L.E.M.S. Jeho kolegovia z kapely pritom úmrtie potvrdili prostredníctvom vyhlásenia na sociálnej sieti Facebook. "S ťažkým srdcom a smutnými mysľami oznamujeme úmrtie nášho drahého priateľa a speváka Jonnyho Jewelsa, AKA Jona Paula Steuera," napísali.
Steuer sa narodil 27. marca 1984 v Kalifornii a hereckú kariéru odštartoval ako trojročný, no už o deväť rokov neskôr s herectvom skončil.



©2018, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.